IMG_6529-bewerkt.jpg
VPV Sun Solutions

Binnenzonwering

binnenjaloeziën aluminium & hout - gordijnen - rolgordijnen

Waarom Binnenzonwering
 

Raamdecoratie of binnenzonwering heeft als voornaamste doel de zon buiten houden en inkijk verminderen. Ze hebben een isolerende functie, houden fel en hinderend zonlicht buiten in de zomer en houden de warmte binnen tijdens koude winters. Het is de finishing touch en geeft extra sfeer en gezelligheid in je interieur.

Onze zonweringen worden steeds volledig op maat gemaakt naar jouw wensen en noden.

jaloeziën

Horizontale jaloeziën

Met horizontale jaloezieën bepaalt u zelf de lichtinval en de mate van doorkijk. Ze creëren een moderne grafische lijn die uw interieur een eigentijds accent geeft. Bediening is mogelijk met een koord, oriëntatieketting, trekstok of elektrisch.

Aluminium

De lamellen zijn beschikbaar in 4 verschillende breedtes: 16, 25, 35 of 50 mm kleurenpallet van maar liefst 110 tinten. U combineert met diverse materialen (matte, glanzende, gesatineerde of geperforeerde uitvoering).

Bovendien worden alle onderdelen (bovenbak, uiteinden, remmechanisme, onderlat en koorden) aangepast aan de kleuren van de lamellen.

Hout

Met houten lamellen haal je écht de natuur binnen. Ze passen volledig in de huidige trend waarin we verzot zijn op natuurlijke elementen. Ze hebben een warme en klassevolle uitstraling waardoor je je interieur extra gezellig maakt. Houten lamellen hebben bovendien een isolerende functie.

Kies voor een ladderkoord voor een eenvoudig, strak uiterlijk of een ladderband voor net dat tikkeltje meer.

Zonwering

Verticale Lamellen

Verticale reepgordijnen of lamellen worden met elkaar verbonden via een ketting. De oriënteerbare lamellen richten de lichtinval en zorgen voor een efficiënte zonwering. Hoewel ze lichtdoorlatend zijn, blijft uw intimiteit gewaarborgd.

Alle lamellen worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen: tot 6 meter breedte en 4 meter hoogte, met gebogen of schuine rails, bediening met koord, oriëntatieketting, trekstok of elektrisch. De verticale reepgordijnen bestaan in meer dan 200 kleuren en in diverse materialen zoals textiel of PVC. Ze zijn geschikt voor banden van 127 of 89 mm. Er zijn ook wasbare lamellen zijn verkrijgbaar.

Zonwering

Zonwerende rolgordijnen

Rolgordijnen zijn zowel economisch als handig. Met hun verduisterende, zonwerende en lichtdempende eigenschappen behoren ze tot één van de meest populaire raamdecoraties. Ze zijn leverbaar in vele materialen, uitvoeringen, kleuren en maten.

Rolgordijnen kunnen snel en moeiteloos geplaatst worden, omdat ze op maat worden gemaakt. Er zijn ook rolgordijnen in brandklasse M1 beschikbaar, in oneindige variaties en meer dan 180 kleuren.

Duorolgordijnen

Duo-rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen die over elkaar heen bewegen. Deze stof bestaat uit afwisselend transparante en niet-transparante banen. Naargelang je het gordijn optrekt of aflaat, heb je een transparant of niet-transparant gordijn. Je kan dus met hetzelfde gordijn overdag een type glasgordijn hebben en ’s avonds een dicht gordijn. Net als alle andere zonweringen wordt ook dit duo-rolgordijn volledig op maat gemaakt. U kunt hiervoor kiezen uit een ruime collectie stoffen.

Contacteer ons