Screen
VPV Sun Solutions

Buitenzonwering

screens - zonnetenten - schaduwdoeken - buiten jaloeziën - rolluiken

Talloze mogelijkheden om
de zon te weren

screens

Filteren van het licht
Screens houden tot 85% van de zonnestralen tegen. Hoewel er geen inkijk mogelijk is, is er toch nog voldoende licht binnenshuis. Ze filteren het licht waardoor er geen verblinding meer is bij fel zonlicht en er bijvoorbeeld ook geen hinderlijke weerkaatsing is op beeldschermen. Screens worden gemonteerd aan de buitenkant van uw huis. Zo wordt het felle zonlicht al tegengehouden voordat ze de ramen bereiken. Hierdoor kan het glas in uw ramen niet opwarmen, waardoor de temperatuur in huis de hele dag lang heerlijk koel blijft.

Screens worden elektrisch bediend of met een stang of lint. Er zijn diverse montagemogelijkheden en de doeken zijn leverbaar in meer dan 200 kleuren. De afmetingen van de kast variëren van 56mm x 56mm tot 150mm x 150mm.

Bekijk de brochure over screens >

ZIP-screens

Dit zijn schermen waarbij op het uiteinde van de doek een rits zit die vastgehouden wordt in de geleiders. Dit windvaste scherm kan ook grotere afmetingen aan, tot 6m !

 

Traditionele screens

Deze hebben een kleinere kast en fijnere geleiders. Daarnaast zijn er ook vele geleidingsmogelijkheden: platte geleiders, c-geleiders, c-clips of staaldraad. Ze kunnen makkelijk gecombineerd worden met een traditioneel vliegenraam. Tevens zijn meerdere verticale zonneschermen koppelbaar.

Stijlvolle schaduwdoeken

 

Schaduwdoeken zijn speciaal ontworpen functionele doeken voor buitenruimtes. Ze zijn ideaal om op een stijlvolle en effectieve manier een ruimte te overdekken.

Buitenjaloeziën

Op elk moment van de dag een perfecte inkijkbescherming

Buitenjaloezieën hebben één van de beste zonweringswaardes, omdat ze het meest beschermen tegen binnenvallend zonlicht en warmte. Het buitenzicht en de lichtinval heeft u volledig zelf in de hand door de kantelbare lamellen. In volledig dichte stand kunt u de buitenjaloezie ook gebruiken als verduistering. Door te werken met zijdelingse geleiders krijgt u een enorm windvast scherm. De lamellen bestaan in een gebogen of een Z-vormig model.

Bekijk de brochure over buitenjaloeziën >
Rolluiken op maat

Een voorzetrolluik wordt aan de buitengevel gemonteerd zodat u kap- of breekwerken vermijdt. Voorzetrolluiken zijn verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpallet. Ook de kasten zijn aanpasbaar aan uw smaak. De bediening kan met lint, veeras of elektrisch (meerdere automatiseringen mogelijk).

Opbouwrolluiken worden bovenop het raam geplaatst. Ze worden gebruikt wanneer er te weinig ruimte is boven het raam om een inbouwrolluik te plaatsen.

Bekijk de brochure over rolluiken >