header-over-ons.jpg
VPV Sun Solutions

Over ons

Over ons

Voor al uw Zonne oplossingen

Wij zijn een dynamisch familiebedrijf dat ontstaan is door onze persoonlijke expertise en ervaring samen te brengen. We werken projectmatig en doen alles zelf, vanaf ons eerste contact tot na de plaatsing, om u zo nog beter van dienst te kunnen zijn.

We bieden persoonlijke begeleiding naar een oplossing op maat

Rekening houdend met uw wensen en noden. Enkel en alleen de beste materialen van Europese kwaliteit en steeds met oog voor het esthetische.

Wij bieden tal van mogelijkheid om de zon optimaal te gebruiken, aangepast aan jouw wensen en noden. Van energie opwekken, gebruiken, optimaliseren en monitoren tot zonwering en raamdecoratie om een optimaal klimaat te bekomen in je woning of op je terras.

Zonwering of minder inkijk

Naast energie, bezorgd de zon ons ook warmte

Warmte waar we meestal met volle teugen van genieten! Maar op zonnige, warme dagen het liefst buiten willen houden om binnenshuis een aangename koelere temperatuur te behouden.

Of misschien wenst u inkijk te verminderen in huis? Of schaduw creëren aan uw favoriete plekje in uw tuin of terras? Ook dit valt allemaal binnen de mogelijkheden bij VPV Sun Solutions. Zowel zonneweringen voor binnen- en buitenshuis, screens, zonnetenten,… 

Contacteer ons

Scherpenberg 2, 2390 Malle