header-over-ons.jpg
VPV Sun Solutions

Over ons

Over ons

Persoonlijke begeleiding naar een zon-oplossing op maat

Als je optimaal gebruik wil maken van zonne-energie, met slimme en duurzame systemen, ben je bij VPV Sun Solutions aan het juiste adres.  Gespecialiseerd in slimme totaaloplossingen om energie te besparen. 

Totaaloplossingen op maat.

Pieter Plovie legt al een tiental jaren zonnepanelen voor tevreden klanten. Samen met zijn vrouw Elke breidde hij deze service uit naar totaaloplossingen op maat.

Met VPV Sun Solutions bieden ze tal van mogelijkheden om de zon optimaal te gebruiken, aangepast aan de wensen en noden van de klant. Het varieert van opwekken, gebruiken, optimaliseren en monitoren van energie tot binnen- en buiten zonwering om een optimaal klimaat te bekomen in je woning of op je terras.

Maatwerk, service en kwaliteit

We gaan heel zorgvuldig te werk.

We bekijken steeds het hele plaatje om je investering optimaal te laten renderen. 
Iedere klant is anders en heeft andere energiebehoeften. Daarom zoeken we steeds heel persoonlijk en projectgericht naar de meest optimale oplossing en bekijken we steeds het complete plaatje.

 

Europese materialen zijn voorzien op Europese weersomstandigheden en worden volgens Europese normen geproduceerd. Dankzij hun kwaliteit kunnen wij ook op alle materialen de geboden garanties waarmaken.

Bij het uitkiezen van onze producten hebben we aandacht voor een veilig en gezond productieproces en dito werkomstandigheden voor de arbeiders die ze moeten maken. 

Enkel Europese kwaliteitsmaterialen

Contacteer ons

Scherpenberg 2, 2390 Malle