VPV Sun Solutions

Nieuws

27 oktober 2021

Zonnepaneel in de kijker: EURENER

Wanneer je investeert in een zonnepaneleninstallatie, is het ook belangrijk om te weten waar de gebruikte materialen vandaan komen. Of ze geschikt zijn voor je dak en je ook effectief het maximum uit je investering kan halen! 

Wij gingen op onderzoek en selecteerden de beste materialen om dit te kunnen waarmaken. 

Wie is Eurener?

Eurener is een Spaanse fabrikant van zonnepanelen die meer dan 25 jaar know-how heeft omgezet in topkwaliteit zonnepanelen. 

Strenge Europese normen

Doordat de zonnepanelen van Eurener worden geproduceerd binnen Europa, moeten ze aan strenge Europese eisen voldoen bij de productie. Deze eisen hebben betrekking op onder andere de mate waarmee het milieu wordt belast, maar ook op de rechten van de arbeiders die de zonnepanelen moeten maken. Dit resulteert in eerlijke kwaliteit! 

Gemaakt in én voor Europa

De panelen zijn gemaakt voor Europees weer. Daar waar veel zonnepanelen worden gemaakt voor landen waar de zon overvloedig schijnt, worden de panelen van Eurener gemaakt voor landen waar het ook vaak minder zonnig is, gefilterd daglicht dus. Het zijn dan ook panelen die standaard een hogere opbrengst en schaduwtolerantie hebben. 

'Hogere opbrengst en schaduw-tolerantie'

Rendement gegarandeerd!

Zonnepanelen van Eurener hebben een verwachte levensduur van minstens 50 jaar.  Ieder zonnepaneel verliest met de jaren wel wat aan rendement maar Eurener garandeert echter dat de degradatie beperkt blijft.
Eurener geeft hiervoor een garantie van 25 jaar!

Met een productgarantie van 20 jaar, rendementsgarantie van 25 jaar in combinatie met een professionele plaatsing,
haal je gegarandeerd het maximum uit je investering!   

Meer weten? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte