luifel
VPV Sun Solutions

Zonnetenten

Zonnetenten

Een schaduwrijk Terras

Om optimaal te kunnen genieten van uw terras kan u een zonnetent gebruiken. Deze houdt ongewenste warmte en lichtinval buiten en zorgt voor schaduw op uw terras.

Vogue

Een draaikiepsysteem met tal van voordelen: het systeem ‘heft’ het uitvalprofiel mooi recht in de kast (perfecte sluiting), het windblokkeringssysteem voorkomt beschadigingen bij te hoge windbelasting en de hellingshoek is heel makkelijk aan te passen.

Wandsteunen in verschillende afmetingen afhankelijk van de breedte en uitval van de zonnetenten, tot 400mm breed. Hierdoor vermijdt men een torsie van de kast en kan men een hoge windbelasting aan.

Vogue

  • Veilige en solide inhaaksteun
  • Discrete transfo’s en ontvangers
  • Oprolbare volant (optie)
  • Led-verlichting (optie)
Vogue
Vogue
Corfou
  • Waterdichte cassette
  • Bijkomend profiel tegen waterinsijpeling
  • Aanpasbare hellingsgraad
  • Armen in geëxtrudeerd aluminium
  • Oprolbare volant (optie)
  • Led-verlichting (optie)

Corfou

De zonnetent Corfou is een zonwering met meerdere voordelen. Ze is ontworpen als een “cassette” model waardoor het doek en de motor beschermd blijven. Dankzij de zachte vormen kan de Corfou discreet worden geïntegreerd in elke stijl van architectuur.

De Corfou kan uitgerust worden met 2, 3 of 4 armen, afhankelijk van de breedte van de zonnetent. Zelfs bij een breedte van 12 meter en 4 armen wordt de zonnetentdoek in één stuk gemaakt, dit vooral uit esthetisch oogpunt en om te vermijden dat er tussen 2 verschillende doeken lichtspleten zitten.

Carré

Carré

Liever strakke en rechte vormen?
Dan is de zonnetent type Carré misschien wel iets voor u. Dit scherm kan bovendien ingebouwd worden in een daarvoor voorziene nis.
Ook mogelijk als inbouw.

Sierra

De Sierra heeft de meest compacte aluminium cassette uit ons gamma. De Sierra kan met dezelfde steun zowel tegen de wand als tegen het plafond geplaatst worden. De Sierra wordt dan ook veel geplaatst aan de onderkant van kleine balkons.
Ook bij deze zonnetent is ledverlichting in de knikarmen mogelijk.

Roma

Roma

De zonnetent Roma onderscheidt zich door haar compacte aluminium cassette en design.

De zijkappen van de kast in gegoten aluminium vormen het draagpunt voor de knikarmen, de oprolas en het bedieningsmechanisme.

De versterkte montagesteunen in gegoten aluminium zijn voorzien van een gebrevetteerd inhaaksysteem voor de kast. Dit staat garant voor een eenvoudige en snelle montage of demontage en een grote windvastheid.

Ook bij deze zonnetent is ledverlichting in de knikarmen mogelijk.

Horizon

Verkrijgbaar in verschillende versies, met een maximale breedte van 17,72 m. 

Horizon

De zonnetent Horizon is het ideale product wanneer een gesloten cassette u geen meerwaarde biedt. Bijvoorbeeld bij plaatsing onder een uitsprong of voor handelaars die elk seizoen een zonnetent uitzetten ongeacht de weersomstandigheden. Deze zonnetent kan op vraag altijd met een afdekkap worden uitgevoerd.

Contacteer ons