DJI_0698-scaled.jpg
VPV Sun Solutions

Onze aanpak

maatwerk

Waarom VPV?

.01

Persoonlijkheid

Eerlijkheid, helderheid en persoonlijk advies is de eerste stap naar een kwaliteitsvolle installatie.

.02

Kwaliteit

We maken enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen die we zorgvuldig uitkiezen. 

.03

Begeleiding

We begeleiden je van A tot Z naar een installatie op maat en in alle administratie die erbij komt kijken

.04

Ervaringsdeskundigen

Gecertificeerde experten met jarenlange ervaring. 

Werkwijze

Hoe Gaan we te werk?

1 /

Plaatsbezoek

Iedere woning en ieder project is anders. Dit vraagt een aangepaste aanpak. Bij een renovatieproject komen we altijd eerst ter plaatsen. We luisteren naar jouw wensen, bekijken de mogelijkheden voor een eventuele installatie en beantwoorden je vragen.

2 /

Offerte

Als we alle nodige gegevens verzameld hebben, kunnen we aan de slag voor de opmaak van je offerte. We maken een  rendementsberekening en houden rekening met jouw wensen en noden. 

3 /

Planning en plaatsing

Na de fine-tuning en  akkoord, plannen we de installatie in. Ons eigen team van ervaren installateurs verzorgen de plaatsing van je installatie met de grootste zorg van A tot Z.  Zaakvoerder Pieter is steeds je eerste aanspreekpunt. 

4 /

Keuring en indienststelling

Na de plaatsing moet je zonnepaneleninstallatie of laadpaal gekeurd worden door een officieel erkend keuringsorganisme. Hiervoor hebben we maandelijks keuringsdagen ingepland. Zaakvoerder Pieter is ook steeds mee aanwezig bij de keuring. 

5 /

Aanmelding bij netbeheerder

Na de keuring bezorgen we je het keuringsattest en bijhorend eendraadschema. Wij zorgen ook voor de aanmelding van je installatie bij de netbeheerder. Hier hoef je zelf niets voor te doen! 

Contacteer ons