DJI_0698-scaled.jpg
VPV Sun Solutions

Onze aanpak

Alles in eigen beheer


Zaakvoerder Pieter is al meer dan 15 jaar actief in het plaatsen van zonnepaneleninstallaties en laadpalen voor tevreden klanten. Samen met zijn vrouw breidde hij deze service uit naar totaaloplossingen op maat. 

Als je optimaal gebruik wil maken van zonne-energie, met slimme en duurzame systemen, ben je bij VPV Sun Solutions aan het juiste adres.  We zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen om energie te besparen, op te wekken en te gebruiken.  

We bekijken steeds het hele plaatje om je investering optimaal te laten renderen. Iedere installatie is anders en vraagt een andere aanpak. Daarom zoeken we steeds heel persoonlijk en projectgericht naar de meest optimale oplossing.

 

Hoe gaan wij te werk?

.01

Plaatsbezoek

Iedere woning en ieder project is anders. Dit vraagt een aangepaste aanpak. 
Bij een renovatieproject komen we altijd eerst ter plaatsen. We luisteren naar jouw wensen, bekijken de mogelijkheden voor een eventuele installatie en beantwoorden je vragen. 

.02

Offerte

Als we alle nodige gegevens verzameld hebben, kunnen we aan de slag voor de opmaak van je offerte. We maken een  rendementsberekening en houden rekening met jouw wensen en noden. 

.03

Plaatsing

Na de fine-tuning en  akkoord, plannen we de installatie in.
Ons eigen team van ervaren installateurs verzorgen de plaatsing van je installatie met de grootste zorg van A tot Z.  Zaakvoerder Pieter is steeds je eerste aanspreekpunt. 

.04

Keuring

Na de plaatsing moet je zonnepaneleninstallatie of laadpaal gekeurd worden door een officieel erkend keuringsorganisme. Hiervoor hebben we maandelijks keuringsdagen ingepland.
Zaakvoerder Pieter is ook steeds mee aanwezig bij de keuring. 

.05

Aanmelding

Na de keuring bezorgen we je het keuringsattest en bijhorend eendraadschema. Wij zorgen ook voor de aanmelding van je installatie bij de netbeheerder. Hier hoef je zelf niets voor te doen! 

Contacteer ons voor een gratis vrijblijvende offerte

VPV Sun Solutions
Scherpenberg 2, 2390 Malle