Screen
VPV Sun Solutions

Zonweringen

screens - buiten jaloeziën - Zonnetenten - verandazonwering - binnenzonwering

Talloze mogelijkheden om
de zon te weren

screens

Filteren van het licht
 

Screens houden tot 85% van de zonnestralen tegen. Hoewel er geen inkijk mogelijk is, is er toch nog voldoende licht binnenshuis. Ze filteren het licht waardoor er geen verblinding meer is bij fel zonlicht en waardoor de temperatuur in huis de hele dag lang heerlijk koel blijft.

Er zijn diverse montagemogelijkheden en de doeken zijn leverbaar in meer dan 200 kleuren.

Bekijk de brochure over screens >

Buitenjaloeziën

Op elk moment van de dag een perfecte inkijkbescherming

Buitenjaloezieën hebben één van de beste zonweringswaardes, omdat ze het meest beschermen tegen binnenvallend zonlicht en warmte. Het buitenzicht en de lichtinval heeft u volledig zelf in de hand door de kantelbare lamellen. In volledig dichte stand kunt u de buitenjaloezie ook gebruiken als verduistering. Door te werken met zijdelingse geleiders krijgt u een enorm windvast scherm. De lamellen bestaan in een gebogen of een Z-vormig model.

Bekijk de brochure over buitenjaloeziën >

Zonnetenten - Verandazonwering

Een schaduwrijk Terras

Om optimaal te kunnen genieten van uw terras kan u een zonnetent gebruiken. Deze houdt ongewenste warmte en lichtinval buiten en zorgt voor schaduw op uw terras.

Een verandazonwering is de ideale temperatuurregelaar. Het houdt de hitte onder controle en doseert ook het licht.

Bekijk de brochure over zonnetenten>
Bekijk de brochure over verandazonweringen>

Binnenzonweringen

Raamdecoratie of binnenzonwering heeft als voornaamste doel de zon buiten houden en inkijk verminderen. Ze hebben een isolerende functie, houden fel en hinderend zonlicht buiten in de zomer en houden de warmte binnen tijdens koude winters. Het is de finishing touch en geeft extra sfeer en gezelligheid in je interieur.

Horizontale Jaloeziën

Met houten lamellen haal je écht de natuur binnen. Ze passen volledig in de huidige trend waarin we verzot zijn op natuurlijke elementen. Ze hebben een warme en klassevolle uitstraling waardoor je je interieur extra gezellig maakt. Houten lamellen hebben bovendien een isolerende functie.

Kies voor een ladderkoord voor een eenvoudig, strak uiterlijk of een ladderband voor net dat tikkeltje meer.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn zowel economisch als handig. Met hun verduisterende, zonwerende en lichtdempende eigenschappen behoren ze tot één van de meest populaire raamdecoraties. Ze zijn leverbaar in vele materialen, uitvoeringen, kleuren en maten.

Rolgordijnen kunnen snel en moeiteloos geplaatst worden, omdat ze op maat worden gemaakt. Er zijn ook rolgordijnen in brandklasse M1 beschikbaar, in oneindige variaties en meer dan 180 kleuren.